Peter Östman

Östman: Suomen tulee tuomita aseiden salakuljetus

TIEDOTE 14.3.2014

Kansanedustaja Peter Östman (kd.) toivoo Suomen ulkopoliittiselta johdolta selkeää kannanottoa aseiden salakuljetusta vastaan. Maaliskuun alussa Israel pysäytti Klos C -nimisen aluksen, jonka lastissa oli muun muassa merkittävä määrä syyrialaisvalmisteisia M302 ohjuksia, joiden kantama on jopa 160 km. Näiden tuhovoimaisten aseiden lisäksi lastina oli myös kranaatteja ja muita ammuksia. Aseet oli lastattu laivaan Iranissa ja niiden todennäköinen määränpää oli Gaza.

Östmanin mukaan Suomen tulee olla johdonmukainen toimiessaan rauhan edistämiseksi Lähi-idässä. Mikäli haluamme edesauttaa Gazan saarron lopettamista, tulee Suomen aktiivisesti tuomita palestiinalaisalueilla toimivien terroristijärjestöjen aseistaminen Iranin ja muiden tahojen toimista, Östman painottaa.

Kansanedustaja Östman jätti aiheesta kirjallisen kysymyksen ulkoministerille torstaina.

Lisätietoja

Peter Östman

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja

puh. 09 432 3197

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Mielestäni Suomen tulisi tuomita Israelin tiedustelun tekemät salamurhat ympäri maailmaa.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Israelin tiedustelupalvelu harjaantui ulkomailla toteutettaviin salamurhiin jahdatessaan natseja toisen maailmansodan jälkeen. Adolf Eichmann oli yksi harvoista Israelin tiedustelupalvelun kohteista, joille suotiin oikeudenkäynti ennen teloitusta.

Nyttemmin tämä murhaperinne jatkuu palestiinalaisten salamurhina.
Suomen tulisi tuomita kaikenlaiset valtioiden tekemät salamurhat jo monestakin eri syystä. Esim. voidaan tappaa väärä henkilö, kuten kävi Lillehammarissa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Mossad#Ep.C3.A4onnist...

Poliittisten salamurhien vastustaminen ei tee kenestäkään antisemitistiä. Toisaalta kaikki siionistit eivät ole rasisteja.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Mietipä tätä uudelleen (kaikki muuhan on tietenkin tulkinnan varaisia asioita):

"Juutalaisuuden ja kristinuskon Jumala on käsittääkseni yksi ja sama, sillä erolla, että juutalsiuudessa tunnetaan kolmiyhteisen Jumalan persoonista Isä ja kristityt tuntevat myös Pojan."

Vastine:

"Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä."

1 Joh 2:23

Toimituksen poiminnat