Peter Östman

Kaikki blogit puheenaiheesta Hermomyrkkykiista

Hermomyrkkyisku - Julia Skripal haluaa palata Venäjälle

Raikkaan ja terveen näköinen perin viehättävä Julia Skripal on palannut julkisuuteen, tosin Britannian suojeluksessa ja salaisessa piilopaikassa. Hän kertoo haluavansa palata Venäjälle. Ihmekös tuo, koti on koti ja kotimaa on kotimaa. Kotona on kaikkein turvallisinta.

Tätä uutista saa toiki aika kauan etsiä, etenkin Ylen ja Helsingin Sanomien verkkosivuilta, mutta kyllä se sieltä löytyy. 

https://yle.fi/uutiset/3-10220616

Täällä Julia Skripal taidetaan nähdä oikein videolla.

Huonoa myrkkyä - Kukaan ei kuollut eikä ketään epäillä

Olipa huonoa hermomyrkkyä tuo maailman tappavimmaksi hermomyrkyksi kehuttu Novichok. Kukaan ei kuollut, ei edes pappa-Skripal, joka on jo päässyt pois sairaalasta. Tyttärensä Julia  Skripal koki ihmeparantumisen jo paljon aiemmin.

Britannian poliisi sun muut tahot siellä ovat yhtä tehottomia kuin Novichok; iskusta epäiltyjä ei ole lainkaan.

Missä on Julia Skripal?

Hermomyrkyllä myrkytetty Julia Skripal on lähtenyt sairaalasta Salisburystä, mutta hänen sen jälkeisestä olinpaikastaan liikkuu ristiriitaisia tietoja. Roskalehti the Sun väittää, että hän on "sotilastukikohdassa," ja tätä tietoa levittää esimerkiksi kirjailija Marcel H. van Herpen Twitterissä. The Times kirjoittaa puolestaan tänään, että Julia Skripal olisi viety sairaalasta "hyvin vartioituun taloon maaseudulla."

The Times: Britannia tietää missä Salisburyn iskun myrkky tehtiin

Sen jälkeen kun satoja diplomaatteja on karkotettu maailmalta kotimaihinsa, voidaan puhua kansainvälisen politiikan myrkkykriisistä. Se hallitsee uutisotsikoita joka maassa eikä kohu ota laantuakseen. Britanniassa kohun keskelle on joutunut ulkoministeri Boris Johnson, jota oppositiopuolue Labour syyttää valehtelusta tai ainakin "pienestä liioittelusta," kun Johnson oli sanonut saksalaislehti Deutsche Wellelle tietävänsä Salisburyn iskussa käytetyn myrkyn olleen peräisin Venäjältä.

Novichokin alkuperä mysteeri - Ei todista Venäjää syylliseksi

"Britannian armeijan tutkimuslaitos ei ole pystynyt todistamaan, että Salisburyn hermomyrkkyiskussa käytetty aine olisi peräisin Venäjältä. Asiasta kertoi julkisuuteen laitoksen johtaja Gary Aitkenhead." (MTV)

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/armeijan-tutkimuslaitoksen...

Britannian armeijan tutkimuslaitos tarvitsee nyt kommentoijien apua.  Antakaa palaa, totuus on somessa!

Itse vetäydyn yöpuulle.

Putin varoitti uusneuvostovastaisuuden noususta Suomessa 1.4.2018

Kuin sattumalta samana päivänä heti Atte Kalevan paljastettua Venäjän kolme todellista motiivia kemiallisen aseen käytölle Britanniassa, iski uutistoimisto Kremlintern Today takaisin: 

Venäläismediat: Tom Packalen epäilee ukrainalaisia hermomyrkkyiskusta

Tämä ei ole aprillipila, vaikka siltä kovasti näyttääkin. Persujen kansanedustaja Tom Packalen arvostelee rajusti Suomen hallitusta venäläismediassa ja epäilee Salisburyn hermomyrkkyiskusta ukrainalaisia tahoja. Packalen on ilmeisesti antanut muutama päivä sitten haastattelun kohudosentti Johan Bäckmanille, joka on onnistunut tekemään Packalenista julkkiksen Venäjällä ja ehkä muuallakin. Packalenista on kirjoittanut englanniksi uutistoimisto Sputnikin englanninkielinen toimitus. Venäjänkielisiä juttuja löytyy nopealla haulla paljon.

Novichok tappaa - Julia Skripal toipuu

Hermomyrkky Novichok tappaa ehdottoman varmasti. Skripalit myrkytettiin Novichokilla. Julia Skripal toipuu hyvää vauhtia. Tämä on meistä tietysti aivan loogista. Miksi?

 

 

Siksi että ihminen muokkaa saamansa informaation omiin uskomuksiinsa ja luuloihinsa sopivaksi, vaikka  muokkaus vaatisi miten epäloogisia loikkia tahansa. Tarkastellaanpa asiaa laajemmin ja juuri näiden hermomyrkkyjen ja valtiollisten juttujen valossa:

Novichokia myytiin rikollisille 1500 dollarin hintaan - Ja myös Viroon

Hyvää pääsiäistä kaikille. Novichok on tappava hermomyrkky, ehkä maailman tappavin. Viime aikoina olemme kuulleet siitä ja sen käytöstä todella paljon, ja tulemme luultavasti kuulemaan siitä vielä paljon lisää.

Juuri nyt MTV uutisoi että yksi myrkyn kehittäjistä myi sitä aikoinaan rikollisille 1500 - 1800 dollarin hintaan per putkilo,  ja piti kotonaan aina muutaman putkilon käsikauppavarastoa.

Minulla ei ole aavistustakaan siitä mikä Novichokc-hermomyrkyn ja Britanniassa tehdyn iskun kohdalla on totta ja mikä tarua.

Jätän asian päätettäväksenne.

Älä kyseenalaista - Ole nöyrä tai joudut ristille

Länsi on siirtynyt totalirismin aikaan. Kyseenalaistajat ja eri mieltä olevat eristetään samaan tapaan kuin Stalinin Neuvostoliitossa, Mussolinin Italiassa ja Hitlerin Saksassa. Pahinta on se ettei uudessa totalirismissamme ole kasvollista johtajaa. Johtaja on täysin kasvoton yleinen mielipide, ja sillä on kaikki valta.

Se sama, joka ristiinnaulitsi Jeesuksen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä